Laatste nieuws

Volle Polle

Bezoekers

Vandaag22
Deze week149
Deze maand843
Totaal45144

Contact 

Algemeen   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   
Voorzitter       Tim Leferink      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     
Penningmeester Mark Wijlens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretariaat Marscha Pot  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurslid Edwin Wijlens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurslid  Bart Leferink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.         
Afdeling terrein Alex Kleinsman      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Afdeling motorcross   Mark ten Dam  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Afdeling autorodeo  Roy Kleinsman  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Afdeling PR Bram ten Tije Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website Sander Pot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Statutaire naam         Stichting Cross-Sport Beckum
Ook genoemd C.S.B.
Statutaire Zetel Enschede
Bezoekadres de Greune 32, 7483 PH Haaksbergen
Datum van oprichting 25-02-1986
Activiteiten SBI-code: 93127 Auto en Motorsport
K.V.K. 41029316
B.T.W. Niet B.T.W. plichtig
Handelsnaam Volle Polle